Disclaimer


Health disclaimer
- Fitvanilla.nl bied informatie aan op het gebied van koken, afvallen, voeding, gezondheid, fitness en is uitsluitend ontworpen voor educationele en (niet-medisch) adviserende doeleinden.
- De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een arts of bevoegd behandelaar. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling of genezing van een ziekte. Neem bij twijfel altijd contact op met uw behandelende arts of huisarts.
- Fitvanilla.nl is geen medische organisatie en geeft geen medische advies.
- De werkzame personen bij Fitvanilla.nl zijn niet gekwalificeerd om een medische diagnose te stellen.
- Alle informatie dat aangeboden wordt op Fitvanilla.nl kan niet worden opgevat als een medische advies of diagnose.
- Alle informatie en adviezen die worden aangeboden op de website van Fitvanilla.nl kunnen onder geen enkele voorwaarde worden gezien als alternatief of substituut voor het bezoeken van, of raadplegen en/of laten behandelen door een arts of specialist.
- De website van Fitvanilla.nl en haar online programma’s zijn gericht op gebruik door gezonde volwassen personen.
- De website van Fitvanilla.nl en haar online programma’s zijn niet geschikt voor gebruik door zwangere vrouwen, minderjarigen of individuen met een eetstoornis (alle mogelijke varianten inbegrepen).
- Indien u na uw bevalling, op welk moment dan ook, wilt meedoen aan één van onze online programma’s word u aangeraden eerst medisch advies in te winnen bij uw (huis)arts. Uw deelname bij het gebruik van ons online programma is geheel op eigen risico, u begrijpt en erkent dit.
- Indien u borstvoeding geeft en u wilt meedoen aan één van onze online programma’s adviseren we u eerst medisch advies in te winnen bij uw (huis)arts. Uw deelname bij het gebruik van ons online programma is geheel op eigen risico.
- Indien u een voedselallergie of een ander soort allergie heeft, adviseren wij u uw (huis) arts te consulteren voordat u wilt gaan starten met één van onze online programma’s. Uw deelname is voor eigen verantwoordelijkheid.
- Het gebruik van elk informatie dat aangeboden wordt op deze website is voor eigen verantwoordelijkheid. U begrijpt en erkent dat.
- Wij adviseren u uw (huis) arts te consulteren als u wilt gaan starten met afvallen en/of het beoefenen van fitnessoefeningen, vooral in het bijzonder als u of uw familie een geschiedenis heeft van hoge bloeddruk, hartziekten, obesitas of andere medische aandoeningen en/of ziekten.

 

Garanties disclaimer
- De online programma’s, aanbiedingen, inhoud en materialen op de website van Fitvanilla.nl worden aangeboden zonder enige vorm van garanties, noch expliciet noch impliciet.
- Noch Fitvanilla.nl, noch onze service provider garanderen dat de website van fitvanilla.nl, of enige functie in deze website, zonder storingen of fouten is, dat fouten gecorrigeerd zullen worden of dat deze website of server die deze website beschikbaar maakt, vrij zijn van virussen of andere schadelijke componenten.
- Elk internetproduct, aanbieding, inhoud of materiaal dat wordt gedownload of uitgeprint verkregen door het gebruik van de website van fitvanilla.nl valt onder uw eigen verantwoordelijkheid.
- Fitvanilla.nl is niet verantwoordelijk voor iedere schade op uw computersysteem of verlies van gegevens die voortvloeien uit het downloaden of uitprinten van elk internetproduct, aanbieding, inhoud of materiaal afkomstig van de website van fitvanilla.nl.
- Fitvanilla.nl maakt gebruik van een 14 dagen herroepingsrecht. Binnen 14 kalenderdagen kunt u schriftelijk na afsluiten van een online programma uw lidmaatschap annuleren. U verplichting tot betaling komt dan te vervallen.
- Deze disclaimer zullen zoveel als rechtens toegestaan is van toepassing zijn.

 

Naar boven