Disclaimer


Health disclaimer
- Fitvanilla.nl bied informatie aan op het gebied van afvallen, voeding, gezondheid en fitness en is uitsluitend ontworpen voor educationele en (niet-medisch) adviserende doeleinden.
- Alle informatie en adviezen op deze website kunnen niet worden beschouwd als vervanger voor een consult door een arts of bevoegd behandelaar. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling of genezing van een ziekte. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelende arts of huisarts.
- Fitvanilla.nl is geen medische organisatie en geeft geen medisch advies.
- De werkzame personen bij fitvanilla.nl zijn niet gekwalificeerd om een medische diagnose te stellen.
- De website van fitvanilla.nl en haar online programma’s zijn gericht op gebruik door gezonde volwassen personen.
- Wij adviseren je jouw (huis) arts te consulteren als je wilt gaan starten met één van onze online programma’s vooral in het bijzonder als jij of jouw familie een geschiedenis heeft van hoge bloeddruk, hartziekten, obesitas of andere medische aandoeningen en/of ziekten.
- De website van fitvanilla.nl en haar online programma’s zijn niet geschikt voor gebruik door zwangere vrouwen, minderjarigen of individuen met een eetstoornis (alle mogelijke varianten inbegrepen).
- Indien je na jouw bevalling, op welk moment dan ook, wilt meedoen aan één van onze online programma’s word je aangeraden eerst medisch advies in te winnen bij je (huis)arts. Jouw deelname bij het gebruik van ons online programma is geheel op eigen risico, je begrijpt en erkent dit.
- Indien je borstvoeding geeft en je wilt meedoen aan één van onze online programma’s adviseren we je eerst medisch advies in te winnen bij jouw (huis)arts. Je deelname bij het gebruik van ons online programma is geheel op eigen risico.
- Indien je een voedselallergie of een ander soort allergie hebt, adviseren wij je jouw (huis) arts te consulteren voordat je wilt gaan starten met één van onze online programma’s. Je deelname is voor eigen verantwoordelijkheid. 
- Het gebruik van elk informatie dat aangeboden wordt op deze website is voor eigen verantwoordelijkheid. Je begrijpt en erkent dit.


Garanties disclaimer
- De online programma’s, aanbiedingen, inhoud en materialen op de website van fitvanilla.nl worden aangeboden zonder enige vorm van garanties, noch expliciet noch impliciet.
- Elk internetproduct, aanbieding, inhoud of materiaal dat wordt gedownload of uitgeprint verkregen door het gebruik van de website van fitvanilla.nl valt onder jouw eigen verantwoordelijkheid.
-We geven geen garantie dat de website altijd beschikbaar, ononderbroken en error-vrij is, of dat gebreken gecorriceerd zullen worden, of dat de website of de server die het beschikbaar maakt vrij is van virussen en bugs. Behalve als verplicht door de wet, zijn we niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging veroorzaakt door:
* onderbrekingen of vertragingen aan de website, of errors, virussen en bugs die de website bevatten buiten onze kennis en controle om.
* jouw nalatigheid, schending van deze algemene voorwaarden of het niet naleven van onze redelijke instructies.
* alle onverenigbaarheid van deze website met andere software of materiaal op je apparaten.
* Eventueel onbevoegd gebruik van deze website.
* Of alle andere redenen buiten onze controle om. 
- Fitvanilla.nl is niet verantwoordelijk voor iedere schade op jouw computersysteem of verlies van gegevens die voortvloeien uit het downloaden of uitprinten van elk internetproduct, aanbieding, inhoud of materiaal afkomstig van de website van fitvanilla.nl.
- Fitvanilla.nl maakt gebruik van het herroepingsrecht middels een 14 dagen garantie.
- Deze disclaimer zal voor zoveel als rechtens toegestaan is van toepassing zijn.

 

Naar boven